Rekisteröidy sivulle Lotto24.fi 3 päiväksi vain hintaan 1,50 EUR ja käytä alla olevat tarjoukset.

Hanki uusi

iPhone 11 Pro Max

Täytä tietosi:

Jatka

Täytä tietosi:

New Triple-Lens Camera

Uusi kaksoiskamerajärjestelmä enemmän sitä mitä näet ja rakastat. Nopein siru koskaan älypuhelimessa ja koko päivän kestävä akku antavat sinun tehdä enemmän ja ladata vähemmän. Ja korkeimman laadun video älypuhelimessa, jotta muistosi näyttävät paremmilta kuin koskaan.

Huomaa: Joka 100 osallistuja saa iPhone 11 Pro Max

Esittelyssä Yötila

Ei tarpeeksi valoa? Ei ongelmaa.

Yötila pois päältä
Yötila päällä

Hämärässä kuvaamisen ei tarvitse olla sokkona kuvaamista. Yötila on uusi ominaisuus, joka käynnistyy automaattisesti hämärän tilan kuvissa tavalla, jota et ole ennen nähnyt. Salamalle ei ole tarvetta, värit ovat luonnollisempia, ja kuvat ovat kirkkaampia.

Tilaa tästä

Video-ominaisuudet

iPhone 11 kuvaa 4K-videon 60 ruudulla per sekunti molemmilla linsseillä, ja ultralaaja kamera voi vangita neljä kertaa enemmän kohtauksia parempia action-kuvia varten

Koe hauskoja pelikokemuksia

Esittelemme Lotto24.fi:n, ykkösvalintasi casual gaming -maailmassa. Uppoudu jännittävien pelien maailmaan, koe hauskoja ja värikkäitä tapahtumia ja voita hienoja palkintoja. Kaikki voitot lähetetään päivittäin suoraan osoitteeseesi.

Löydä rikkauksia

Lotto24.fi:n PLUSjäsenenä saat välittömästi voittoja, mahtavia palkintoja ja paljon muuta. Jäsenyys jatkuu automaattisesti täyteen hintaan (49,95 EUR/28 päivää) ellei sitä ole irtisanottu ennen jakson päättymistä. Jäsenyys on helppo irtisanoa omassa profiilissa. *Huomaa: Joka 100 osallistuja saa: iPhone 11 Pro Max.

Aloita seikkailusi tänään

Lotto24.fi:n jäsenenä voit aloittaa pelaamisen välittömästi rekisteröitymisen jälkeen. Kaikki tutustumistarjoukseemme osallistuvat saavat Lotto24.fi:n PLUSjäsenyyden vaihtelevan pituisen jakson ajaksi. PLUSjäsenyytesi on aktiivinen heti kun maksusi on vahvistettu.