Rekisteröidy sivulle Lotto24.fi 3 päiväksi vain hintaan 2,00 EUR ja käytä alla olevat tarjoukset.

Hanki uusi

Motorola Razr

Liity tänään

Jatka

Täytä tietosi:

Vangitse yö

Käytä yönäköä saadaksesi yksityiskohdat esiin pimeydestä. Yhdistämällä kahdeksan ruutua, joissa on eri valotusasetukset, razr ottaa kirkkaita, eläviä kuvia, jotka ovat rikkaan selkeitä ja värit todenmukaisia.

Tilaa tästä
Koe hauskoja pelikokemuksia

Esittelemme Lotto24.fi:n, ykkösvalintasi casual gaming -maailmassa. Uppoudu jännittävien pelien maailmaan, koe hauskoja ja värikkäitä tapahtumia ja voita hienoja palkintoja. Kaikki voitot lähetetään päivittäin suoraan osoitteeseesi.

Löydä rikkauksia

Lotto24.fi:n PLUSjäsenenä saat välittömästi voittoja, mahtavia palkintoja ja paljon muuta. Jäsenyys jatkuu automaattisesti täyteen hintaan (49,95 EUR/28 päivää) ellei sitä ole irtisanottu ennen jakson päättymistä. Jäsenyys on helppo irtisanoa omassa profiilissa. *Huomaa: Joka 100 osallistuja saa: Motorola Razr.

Aloita seikkailusi tänään

Lotto24.fi:n jäsenenä voit aloittaa pelaamisen välittömästi rekisteröitymisen jälkeen. Kaikki tutustumistarjoukseemme osallistuvat saavat Lotto24.fi:n PLUSjäsenyyden vaihtelevan pituisen jakson ajaksi. PLUSjäsenyytesi on aktiivinen heti kun maksusi on vahvistettu.