Rekisteröidy sivulle Lotto24.fi 3 päiväksi vain hintaan 4,00 EUR ja käytä alla olevat tarjoukset.

Samsung Galaxy S20

Hanki puhelimesi tänään

Täytä tietosi:

Täytä tietosi:

108MP sallii sinun tarkentaa. Uudelleen. Ja uudelleen.

Paljon enemmän kuin 12 megapixel luokassa, Galaxy S20 Ultra tarjoaa sinulle miljoonia pikseleitä enemmän jokaisessa kuvassa. Näin voit ensimmäistä kertaa tarkentaa yksityiskohtiin, joita et ole nähnyt aiemmin.

Huomaa: Joka 100 osallistuja saa Samsung Galaxy S20 Ultra (5G)

Kirkas yö

Me olemme lähes kolminkertaistaneet sensoreiden koon, jotta sinä voit ottaa tarkempia kuvia pimeässä.

Vähäisessäkin valossa ammattitason kamera taltioi useita kuvia samanaikaisesti luoden niistä yhden upean otoksen ilman epätarkkuutta ja kohinaa.3 Suuremmilla kuvasensoreilla ja AI:lla, vaihtaminen yönäkymään tarkoittaa, että voit ottaa kuvia pimeässä entistä tarkemmin.

Tilaa tästä

Riittävästi tilaa 500 pitkälle elokuvalle

The Samsung Galaxy S20 kuvaa 4K videoita 60 kuvaa sekunnissa kahdella linssillä, ja suuri aukko taltioi neljä kertaa laajemmat kuvakulmat aktiiviotoksissa.

Koe hauskoja pelikokemuksia

Esittelemme Lotto24.fi:n, ykkösvalintasi casual gaming -maailmassa. Uppoudu jännittävien pelien maailmaan, koe hauskoja ja värikkäitä tapahtumia ja voita hienoja palkintoja. Kaikki voitot lähetetään päivittäin suoraan osoitteeseesi.

Löydä rikkauksia

Lotto24.fi:n VIPjäsenenä saat välittömästi voittoja, mahtavia palkintoja ja paljon muuta. Jäsenyys jatkuu automaattisesti täyteen hintaan (49,95 EUR/28 päivää) ellei sitä ole irtisanottu ennen jakson päättymistä. Jäsenyys on helppo irtisanoa omassa profiilissa. *Huomaa: Joka 100 osallistuja saa: Samsung Galaxy S20 Ultra (5G).

Aloita seikkailusi tänään

Lotto24.fi:n jäsenenä voit aloittaa pelaamisen välittömästi rekisteröitymisen jälkeen. Kaikki tutustumistarjoukseemme osallistuvat saavat Lotto24.fi:n VIPjäsenyyden vaihtelevan pituisen jakson ajaksi. VIPjäsenyytesi on aktiivinen heti kun maksusi on vahvistettu.