Rekisteröidy sivulle Lotto24.fi 3 päiväksi vain hintaan 2,95 EUR ja käytä alla olevat tarjoukset.

Hanki uusi

Huawei Mate X

€2.95

Täytä tietosi

Jatka

Täytä tietosi:

Joustavuuden taidetta

Levitä siipesi HUAWEIn Mate X' Falcon Wingin avulla. Ainutlaatuisen Falcon Wingin avulla, HUAWEI Mate X tarjoaa henkeäsalpaavan teknologiaa ja uskomatonta katselukokemusta. Voit taittaa sen näppärästi kuin älypuhelimen taskuusi tai pitää sitä kädessäsi. Olet aina valmiina menoon. Taita se auki, niin kaksinkertainen näyttö tarjoaa sinulle enemmän mukavasti ja helposti.

Huomaa: Joka 100 osallistuja saa Huawei Mate 20 X

Esittelyssä uusi Huawei Mate X

Näe enemmän kerralla

Upea HUAWEI FullView näyttö tarjoaa huikeita yksityiskohtia ja eläviä värejä, mitä ikinä katsotkaan, kun taas upea 8-tuumainen näyttö tarjoaa sinulle enemmän kerralla. Et tarvitse enää selailla edestakaisin, vaan henkeäsalpaavat maisemat, jännittävät laajakulmat ja uskomaton tiedon esittäminen ovat aivan silmiesi edessä.

Koe hauskoja pelikokemuksia

Esittelemme Lotto24.fi:n, ykkösvalintasi casual gaming -maailmassa. Uppoudu jännittävien pelien maailmaan, koe hauskoja ja värikkäitä tapahtumia ja voita hienoja palkintoja. Kaikki voitot lähetetään päivittäin suoraan osoitteeseesi.

Löydä rikkauksia

Lotto24.fi:n PLUSjäsenenä saat välittömästi voittoja, mahtavia palkintoja ja paljon muuta. Jäsenyys jatkuu automaattisesti täyteen hintaan (49,95 EUR/28 päivää) ellei sitä ole irtisanottu ennen jakson päättymistä. Jäsenyys on helppo irtisanoa omassa profiilissa. *Huomaa: Joka 100 osallistuja saa: Huawei Mate 20 X.

Aloita seikkailusi tänään

Lotto24.fi:n jäsenenä voit aloittaa pelaamisen välittömästi rekisteröitymisen jälkeen. Kaikki tutustumistarjoukseemme osallistuvat saavat Lotto24.fi:n PLUSjäsenyyden vaihtelevan pituisen jakson ajaksi. PLUSjäsenyytesi on aktiivinen heti kun maksusi on vahvistettu.