Rekisteröidy sivulle Lotto24.fi 3 päiväksi vain hintaan 1,59 EUR ja käytä alla olevat tarjoukset.

Hanki uusi
iPhone 12 mini

809,00€ 1,59€

Nopea, ilmainen, kosketukseton toimitus
Ilmaiset ja helpot palautukset
Onko sinulla kysymyksiä tästä tuotteesta?
Keskustele asiantuntijan kanssa 942 453 014

64 GB

256 GB

512 GB

Toimitus: iPhone 12 mini

Kapasiteetti:

iPhonella saat eniten irti 5G:stä

Maailman pienin, ohuin, kevyin 5 G puhelin. 5G iPhonessa on supernopea. Voit ladata elokuvia lennosta. Striimaa korkealaatuisia videoita. Tai soita Facetimella HD puheluita matkapuhelinverkossa. Ilman viivettä. Ja voit tehdä sen yhä useammassa paikassa, sillä iPhone 12:ssa on kattavin 5G verkko maailmanlaajuisesti.

Pienennetty hiilijalanjälki

iPhone 12 toimii olemassa olevilla adaptereilla, EarPodeilla, joissa on Lightning yhteensopivuus ja USB-A Lightning yhteensopivuus. Koska maailma on jo täynnä niitä, uusimmat jäävät käyttämättä. Siksi me poistimme ne pakkauksista - kaikista iPhone puhelimista. Tämä vähentää hiilipäästöjä ja auttaa välttämään arvokkaiden materiaalien kaivuuta. Se pienentää pakkauskokoja ja yhteen kuljetukseen mahtuu enemmän paketteja ja vähentää kuljetuskertoja.

Koe hauskoja pelikokemuksia

Esittelemme Lotto24.fi:n, ykkösvalintasi casual gaming -maailmassa. Uppoudu jännittävien pelien maailmaan, koe hauskoja ja värikkäitä tapahtumia ja voita hienoja palkintoja. Kaikki voitot lähetetään päivittäin suoraan osoitteeseesi.

Löydä rikkauksia

Lotto24.fi:n VIPjäsenenä saat välittömästi voittoja, mahtavia palkintoja ja paljon muuta. Jäsenyys jatkuu automaattisesti täyteen hintaan (42,95 EUR/28 päivää) ellei sitä ole irtisanottu ennen jakson päättymistä. Jäsenyys on helppo irtisanoa omassa profiilissa. *Huomaa: Joka 50 osallistuja saa: iPhone 12 mini.

Aloita seikkailusi tänään

Lotto24.fi:n jäsenenä voit aloittaa pelaamisen välittömästi rekisteröitymisen jälkeen. Kaikki tutustumistarjoukseemme osallistuvat saavat Lotto24.fi:n VIPjäsenyyden vaihtelevan pituisen jakson ajaksi. VIPjäsenyytesi on aktiivinen heti kun maksusi on vahvistettu.