Hanki uusi
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

880,00€ 3,00€

Nopea, ilmainen, kosketukseton toimitus
Ilmaiset ja helpot palautukset
Onko sinulla kysymyksiä tästä tuotteesta?
Keskustele asiantuntijan kanssa 942 453 014

64 GB

256 GB

512 GB

Toimitus: Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Kapasiteetti:

Täytä tietosi:

Samsungilla saa eniten irti 5G:stä

Maailman pienin, ohuin, kevyin 5G puhelin. 5G Samsung on supernopea. Voit ladata elokuvia lennosta. Striimata korkealaatuisia videoita. Tai soittaa Facetimella HD-puheluita matkapuhelinverkossa. Ilman viivettä. Ja voit tehdä sen entistä useammassa paikassa, sillä Samsungilla on maailman kattavin 5G verkosto.

Pienennetty hiilijalanjälki

Galaxy S21 Ultra 5 G on täällä. Sen upouusi, häivyttävä kameramuotoilu mullistaa täysin kuvaamisen; 8K:lla voit kuvata niin korkealaatuisesti, että voit valita minkä tahansa kuvista pysähdyskuvaksi. Ja tehokkammailla sirulla, kestävimmällä lasilla, 5G:llä ja loputtomiin kestävällä akulla Ultra todellakin on nimensä veroinen.

Koe hauskoja pelikokemuksia

Esittelemme Lotto24.fi:n, ykkösvalintasi casual gaming -maailmassa. Uppoudu jännittävien pelien maailmaan, koe hauskoja ja värikkäitä tapahtumia ja voita hienoja palkintoja. Kaikki voitot lähetetään päivittäin suoraan osoitteeseesi.

Löydä rikkauksia

Lotto24.fi:n VIPjäsenenä saat välittömästi voittoja, mahtavia palkintoja ja paljon muuta. Jäsenyys jatkuu automaattisesti täyteen hintaan (499,00 EUR/28 päivää) ellei sitä ole irtisanottu ennen jakson päättymistä. Jäsenyys on helppo irtisanoa omassa profiilissa. *Huomaa: Joka 50 osallistuja saa: Samsung Galaxy S21 Ultra 5G.

Aloita seikkailusi tänään

Lotto24.fi:n jäsenenä voit aloittaa pelaamisen välittömästi rekisteröitymisen jälkeen. Kaikki tutustumistarjoukseemme osallistuvat saavat Lotto24.fi:n VIPjäsenyyden vaihtelevan pituisen jakson ajaksi. VIPjäsenyytesi on aktiivinen heti kun maksusi on vahvistettu.