Black Week

22. - 28. Marraskuuta

Rajoitettu tarjous
 

iPhone 13 Pro

1.176,49€ 1,50€

Toimitusehdot

Täytä tietosi:

Mikään muu puhelin ei ole kuin iPhone

Applen tiimit suunnittelevat maailman parhaat tuottee, joissa on innovatiivisimmat näytöt, sirut, kamerat, käyttöjärjestelmät ja palvelut. Mutta yhtä tärkeää kuin tämä, on tiimien välinen yhteistyö jolla saadaan kaikki iPhonen osat toimimaan yhdessä tehokkaasti ja kauniisti. Tämä on yksi Applen ydinajatuksista. Se on syy, miksi suunnittelemme iPhonen alusta asti pitämään henkilötietosi yksityisinä ja suojattuna. Ja se on myös asia, joka erottaa iPhonen muista.

Tilaa tästä

Viimeinen mahdollisuus!

päivää

tuntia

minuuttia

sekuntia

Tilaa tästä

Nähty myös...

Jatka

Ominaisuudet

- Super nopea 5G³
- Koko päivän kestävä akku, joten virtaa riittää varmasti.
- A15 Bionic siru
- Edistyk­selliset ammatti­­tason kamerat, LiDAR-skanneri ja etu­kameran ultra­­­laaja­kulma sekä Valokeila‑toiminto tuottavat upeita kuvia, lisätyn todelli­suuden elämyksiä ja entistä luonnol­lisempia video­puheluita.
- Toimii Apple Pencilin kanssa, joten voit muuttaa iPadisi muisti­lehtiöksi, maalaus­kankaaksi ja moneksi muuksi.
- Touch ID turvalliseen tunnistautumiseen ja Apple Pay.
- Käytä ääntäsi viesti lähettämiseen, hälytysten asettamiseen ja muuhun
Koe hauskoja pelikokemuksia

Esittelemme Lotto24.fi:n, ykkösvalintasi casual gaming -maailmassa. Uppoudu jännittävien pelien maailmaan, koe hauskoja ja värikkäitä tapahtumia ja voita hienoja palkintoja. Kaikki voitot lähetetään päivittäin suoraan osoitteeseesi.

Löydä rikkauksia

Lotto24.fi:n VIPjäsenenä saat välittömästi voittoja, mahtavia palkintoja ja paljon muuta. Jäsenyys jatkuu automaattisesti täyteen hintaan (49,95 EUR/28 päivää) ellei sitä ole irtisanottu ennen jakson päättymistä. Jäsenyys on helppo irtisanoa omassa profiilissa. *Huomaa: Joka 100 osallistuja saa: iPhone 13 Pro.

Aloita seikkailusi tänään

Lotto24.fi:n jäsenenä voit aloittaa pelaamisen välittömästi rekisteröitymisen jälkeen. Kaikki tutustumistarjoukseemme osallistuvat saavat Lotto24.fi:n VIPjäsenyyden vaihtelevan pituisen jakson ajaksi. VIPjäsenyytesi on aktiivinen heti kun maksusi on vahvistettu.