Erikoishinta 2,00€

KitchenAid Artisan Mixer

Älä missaa

Täytä tietosi

Täytä tietosi:

KitchenAid Artisan Mixer

Kiitos mixerimme alkuperäisen suunnittelun, raaka-aineiden lisääminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Pienellä vaivalla huipputuloksia. Mixerimme on tehty kestämään koviakin materiaaleja ja mitä tahansa reseptejä sinulla onkaan.

Tilaa tästä

Ystäväsi keittiössä

Maailmanlaajuinen toimitus


Koe hauskoja pelikokemuksia

Esittelemme Lotto24.fi:n, ykkösvalintasi casual gaming -maailmassa. Uppoudu jännittävien pelien maailmaan, koe hauskoja ja värikkäitä tapahtumia ja voita hienoja palkintoja. Kaikki voitot lähetetään päivittäin suoraan osoitteeseesi.

Löydä rikkauksia

Lotto24.fi:n VIPjäsenenä saat välittömästi voittoja, mahtavia palkintoja ja paljon muuta. Jäsenyys jatkuu automaattisesti täyteen hintaan (49,95 EUR/28 päivää) ellei sitä ole irtisanottu ennen jakson päättymistä. Jäsenyys on helppo irtisanoa omassa profiilissa. *Huomaa: Joka 80 osallistuja saa: KitchenAid Artisan Mixer.

Aloita seikkailusi tänään

Lotto24.fi:n jäsenenä voit aloittaa pelaamisen välittömästi rekisteröitymisen jälkeen. Kaikki tutustumistarjoukseemme osallistuvat saavat Lotto24.fi:n VIPjäsenyyden vaihtelevan pituisen jakson ajaksi. VIPjäsenyytesi on aktiivinen heti kun maksusi on vahvistettu.