voita B&O Package

Ilmainen osallistuminen 2,00€
BEOPLAY A9 Voimakas, langaton, ikoninen design kaiutin

Yhdistä Beoplay A9 suosikkimusiikin suoratoistopalveluihin, niin saat kotiisi upean äänen. Jaa musiikkia jokaiseen huoneeseen yhdistämällä langattomat kaiuttimesi ja luo monihuonekokemus. Beoplay A9 tukee sisäänrakennettua ChromecastTM -laitteistoa, AirPlay 2:ta, Beolink Multiroomia ja Bluetoothia.

BEOSOUND A1 2ND GEN Soundit, jotka sinä haluat jakaa

Beosound A1:n äänenvoimakkuus riittää täyttämään huoneen, ja se on kooltaan paljon suurempi. Siinä on suurin bassokaiutin, jonka löydät tämäntyyppisestä kompaktista kaiuttimesta, ja se tarjoaa iskevän matalan äänenvoimakkuuden ja upean dynamiikan. Ja sen pyöreä muoto levittää ääntä joka suuntaan, jotta kaikki voivat virittäytyä mukaan.

BEOSOUND STAGE Tehokas surround-ääni

Vie tv-kokemus uudelle tasolle Beosound Stagella, kauniisti muotoillulla soundbarilla, joka kuulostaa yhtä hyvältä kuin miltä näyttää. Beosound Stage parantaa katselunautintoa viimeisimmän ääniteknologian ja saumattoman muotoilun yhdistelmällä - ja se on riittävän tehokas, jotta erillistä subwooferia ei tarvita.

BEOPLAY HX Mukavat, joka paikan kuulokkeet

Miksi tyytyä välttävään? Nauti suosikkikappaleistasi uudella uskollisuustasolla. Mittatilaustyönä valmistetut 40 mm:n ohjaimet, joissa on neodyymimagneetteja, tuottavat voimakkaan ja tarkan äänikokemuksen. Säädettävä melunvaimennus ja erittäin herkät mikrofonit takaavat, että sinun ei tarvitse enää koskaan ponnistella kuullaksesi tai tullaksesi kuulluksi.

BEOSOUND STAGE Tehokas soundbar, joka tuo Bang&Olufsen-äänen omaan televisioosi.
Stereon yhdistäminen

Musiikin uusi ulottuvuus on nyt vain klikkauksen päässä. Stereo Pairing -toiminnon avulla voit yhdistää langattomasti kaksi samaa kaiutinta toisiinsa ja uppoutua yksityiskohtaisempaan, syvempään ja laajempaan kuunteluun kuin koskaan ennen. Kuuntele kaikki - aivan kuten artisti on tarkoittanut.

Uppoudu musiikkiin

Laatua ei tulisi kompromisoida mukavuudella. Kun kuuntelet stereota, älykkäät algoritmit jäljittävät langattomia signaaleita ja tekevät pieniä muutoksia, jotta kuuntelu olisi mahdollisimman vaivatonta - ei keskeytyksiä, ei taukoja. Ja musiikki kuulostaa paremmalta kuin koskaan, lyömättömällä 24bits/48kHz audiolla, jossa jokainen basso ja symbaali kuuluu ennennäkemättömän voimakkkaasti.