Samsung Galaxy S8

3€

699€

Ohuen näytön ansiosta kirjoittaminen ja navigointi käyvät helposti yhdelläkin kädellä ja vähemmällä selaamisella. Videoiden ja kuvien katseluelämys vahvistuu ja sovelluksesta toiseen voi siirtyä ilman viiveitä. Galaxy S8- ja Galaxy S8+ -malleista on tarjolla kolme eri väriä.

Nauti Galaxy S8:n kattavasta Infinity-näytöstä. Laaja näyttö ulottuu jopa reunojen yli – ja kuva on todellinen ilo silmälle.

2.2 GHz

12.0 MP

Dual SIM

Galaxy S8 muuttaa käsityksesi puhelimen käyttökokemuksesta ja muotoilusta. Infinity-näytön kehykset ja reunat ovat hillitympiä, mikä luo rajattoman vaikutelman. Painikkeet integroitu tyylikkäästi näytön käyttöliittymään ja ne mukautuvat kulloiseenkin näyttötilaan. Fyysinen kotipainike on jäljellä paineanturin muodossa. Ohuen näytön ansiosta kirjoittaminen ja navigointi käyvät helposti yhdelläkin kädellä ja vähemmällä selaamisella. Videoiden ja kuvien katseluelämys vahvistuu ja sovelluksesta toiseen voi siirtyä ilman viiveitä. Galaxy S8- ja Galaxy S8+ -malleista on tarjolla kolme eri väriä. Jokaisessa kameran pikselissä on kaksi erillistä valodiodia, jotka toimivat yhdessä silmäparin tapaan. Siksi automaattitarkennus on nopeaa ja tarkkaa. Suurempi valovoimaisuus mahdollistaa myös kuvaamisen hämärissä olosuhteissa. Iiris- ja sormenjälkitunnistus tekevät mobiilista elämästäsi turvallista ja sujuvaa. Voit suojata digitaalista elämääsi silmillä tai sormenjäljellä – voit valita mielestäsi mukavimman vaihtoehdon. Iiristunnistus on jopa 200 kertaa varmempi kuin sormenjälkitunnistus. Veden ja pölyn ei kannata antaa rajoittaa puhelimen käyttöä. Galaxy S8 selviää IP68-luokituksen mukaisesti 1,5 metrin syvyydessä 30 minuuttia. Bixby muuttaa täysin tavan, jolla olet vuorovaikutuksessa puhelimesi kanssa. Se on henkilökohtainen assistentti, joka ymmärtää puhetta, tekstiä ja napautuksia, joten viestintätapoja voi vaihdella tarpeen mukaan. Se myös muuttaa täysin tavan, jolla käytät puhelinta. Sinun ei edes tarvitse kysyä – voit vain avata kamerasovelluksen ja näyttää Bixbylle, mitä haluat. Se on todella helppoa. Galaxy S8 ja S8+ ovat suunniteltu olemaan enemmän kuin vain älypuhelimia. Ne muuttavat tapaasi tallentaa elämyksiä, riippumatta siitä onko kyse 360-asteisesta kuvasta tai virtuaalitodellisuudesta. Riko arkesi rajoja Galaxy S8:n tai S8+:n avulla. Smart Switch auttaa siirtämään valokuvat, videot, yhteystiedot ja musiikin helposti vanhalta puhelimelta uudelle Galaxy S8:lle tai S8+:lle. Kun tiedät, että voit ottaa kaikki muistosi mukaan, voit keskittyä uusien muistojen tallentamiseen Galaxy S8:lla tai S8+:lla. Pidä Galaxy S8 tai S8+ ladattuna ja näytä oma tyylisi tarkkaan valikoitujen lisävarusteiden avulla.

Rakastan tätä!

Ensin luulin, että tämä on vitsi. Mutta kun vastaanotin puhelimeni, voin vain suositella jäseneksi liittymistä!

James Price27.02.2018

Fantastinen tuote

Vastaanotin Galaxy S8 tänään! Kiitos paljon.

Emma Urdal26.02.2018