Rekisteröidy sivulle Lotto24.fi 3 päiväksi vain hintaan 3,00 EUR ja käytä alla olevat tarjoukset.

Erikoistarjous

Esittelyssä Atari "Retro" Käsikonsoli

Minne lähetämme Gamevice-konsolisi?

Täytä tietosi:

Mukana

Käsikonsoli Atari on kuin Nintendo Swith retropelaajille

Esittelyssä Atari "Retro" Käsikonsoli

Kukaan ei voi kieltää sitä, että näin vanhat pelit todella kaipaavat arvostusta pelaamisen alkuvuosilta, jotta niistä saa kaiken irti: anna tämä käsikonsoli 11-vuotiaalle ja näet kun se viskataan päin seinää ja lapsi palaa takaisin flossaamaan tai mitä ihmettä lapset nykyään tekevätkään.


2.4" näyttö


Reagoivat näppäimet


Toimii yksinkertaisesti 3 x AAA-paristoilla


50 Atarin ikonisinta peliä sisäänasennettuna

Tilaa tästä

Upea uudelleenvisioitu Atari "retro" käsikonsoli

Atari "Retro" käsikonsolissa on mukana kuolematon "puu"efekti, TV-liitäntä ja 50 klassikkopeliä, sisältäen; Asteroids, Pong, Centipede, Missile Command, Breakout, Millipede ja muuta. Uudelleenvisioitu design jossa mukana klassinen Atarin puuefekti. AV-ulostulo jotta voit pelata isolla näytöllä! Huomaa: Joka 100 osallistuja saa Atari Retro Handheld Console

Tilaa tästä

Atari 2600 Retro käsikonsoli, tehty sinulle.

Tilaa tästä
Koe hauskoja pelikokemuksia

Esittelemme Lotto24.fi:n, ykkösvalintasi casual gaming -maailmassa. Uppoudu jännittävien pelien maailmaan, koe hauskoja ja värikkäitä tapahtumia ja voita hienoja palkintoja. Kaikki voitot lähetetään päivittäin suoraan osoitteeseesi.

Löydä rikkauksia

Lotto24.fi:n PLUSjäsenenä saat välittömästi voittoja, mahtavia palkintoja ja paljon muuta. Jäsenyys jatkuu automaattisesti täyteen hintaan (49,95 EUR/28 päivää) ellei sitä ole irtisanottu ennen jakson päättymistä. Jäsenyys on helppo irtisanoa omassa profiilissa. *Huomaa: Joka 100 osallistuja saa: Atari Retro Handheld Console.

Aloita seikkailusi tänään

Lotto24.fi:n jäsenenä voit aloittaa pelaamisen välittömästi rekisteröitymisen jälkeen. Kaikki tutustumistarjoukseemme osallistuvat saavat Lotto24.fi:n PLUSjäsenyyden vaihtelevan pituisen jakson ajaksi. PLUSjäsenyytesi on aktiivinen heti kun maksusi on vahvistettu.