Rekisteröidy sivulle Lotto24.fi 3 päiväksi vain hintaan 1,00 EUR ja käytä alla olevat tarjoukset.

Erikoistarjous

iPad Pro

Täytä tietosi:

Jatka

Täytä tietosi:

Tapaa uusi iPad Pro

Uusi Liquid Retina -näyttö ulottuu reunasta reunaan. Elävät värit ja ProMotion-teknologia saavat kaiken tuntumaan vastaanottavaiselta ja näyttämään kauniilta. Kasvojentunnistus tulee iPadille. Se on suunniteltu avaamaan lukitus turvallisesti ja se toimii saumattomasti, oli laite sitten pysty- tai vaaka-asennossa.

Nähty myös...


Tilaa tästä

Uusi kannettavasi - Kaikkialla

Supernopea A12X Bioninen prosessori

2x nopeammat grafiikat

Mukana uusi Apple Pencil

Kaksi upeaa kameraa, joissa varusteluna Smart HDR

* Huomaa, että joka 100. osallistuja saa iPad Pron

Koe hauskoja pelikokemuksia

Esittelemme Lotto24.fi:n, ykkösvalintasi casual gaming -maailmassa. Uppoudu jännittävien pelien maailmaan, koe hauskoja ja värikkäitä tapahtumia ja voita hienoja palkintoja. Kaikki voitot lähetetään päivittäin suoraan osoitteeseesi.

Löydä rikkauksia

Lotto24.fi:n VIPjäsenenä saat välittömästi voittoja, mahtavia palkintoja ja paljon muuta. Jäsenyys jatkuu automaattisesti täyteen hintaan (49,95 EUR/28 päivää) ellei sitä ole irtisanottu ennen jakson päättymistä. Jäsenyys on helppo irtisanoa omassa profiilissa. *Huomaa: Joka 100 osallistuja saa: iPad Pro 11".

Aloita seikkailusi tänään

Lotto24.fi:n jäsenenä voit aloittaa pelaamisen välittömästi rekisteröitymisen jälkeen. Kaikki tutustumistarjoukseemme osallistuvat saavat Lotto24.fi:n VIPjäsenyyden vaihtelevan pituisen jakson ajaksi. VIPjäsenyytesi on aktiivinen heti kun maksusi on vahvistettu.