13 muuta katselevat tätä tarjousta juuri nyt!

Jatka

Rekisteröidy sivulle Lotto24.fi 3 päiväksi vain hintaan 3,00 EUR ja käytä alla olevat tarjoukset.

Hanki uusi

Minne toimitamme Samsung QLED TV:si?

Jatka

Täytä tietosi:

QLED 8K:n täydellinen todellisuus

Näe isompi kuva ilman pikseleitä 4-kertaisella 4K-resoluutiolla. Pääset lähemmäksi tehostettuja värejä, tekstuureja ja ihon eri sävyjä, jotka tekevät jokaisesta istuimesta parhaan katselupaikan. käyttäen koneellista oppimista, teknologia pystyy nopeasti vertaamaan sen vastaanottamaa kuvadataa miljooniin kaavoihin jotka on säilötty sen alati päivittyvään kaavapankkiin. Sitten se luo kuvatekstuurin, terävöityksen ja yksityiskohtaisen resoluution jopa 8K asti.*Huomaa: Joka 100 osallistuja saa Samsung 65" 8k QLED TV

Nähty myös...


Tilaa tästä

Koe hauskoja pelikokemuksia

Esittelemme Lotto24.fi:n, ykkösvalintasi casual gaming -maailmassa. Uppoudu jännittävien pelien maailmaan, koe hauskoja ja värikkäitä tapahtumia ja voita hienoja palkintoja. Kaikki voitot lähetetään päivittäin suoraan osoitteeseesi.

Löydä rikkauksia

Lotto24.fi:n PLUSjäsenenä saat välittömästi voittoja, mahtavia palkintoja ja paljon muuta. Jäsenyys jatkuu automaattisesti täyteen hintaan (49,95 EUR/28 päivää) ellei sitä ole irtisanottu ennen jakson päättymistä. Jäsenyys on helppo irtisanoa omassa profiilissa. *Huomaa: Joka 100 osallistuja saa: Samsung 65" 8k QLED TV.

Aloita seikkailusi tänään

Lotto24.fi:n jäsenenä voit aloittaa pelaamisen välittömästi rekisteröitymisen jälkeen. Kaikki tutustumistarjoukseemme osallistuvat saavat Lotto24.fi:n PLUSjäsenyyden vaihtelevan pituisen jakson ajaksi. PLUSjäsenyytesi on aktiivinen heti kun maksusi on vahvistettu.