Hanki uusi

Apple iPhone 11

Erikoistarjous

Täytä tietosi:

Jatka

Täytä tietosi:

Juuri oikea määrä kaikkea.

Uusi kaksoiskamerajärjestelmä vangitsee enemmän sitä mitä näet ja rakastat. Kaikkien aikojen nopein siru älypuhelimessa ja koko päivän kestävä akku antavat sinun elää enemmän ja ladata vähemmän. Ja korkealaatuisin video älypuhelimessa saa muistosi näyttämään paremmalta kuin koskaan. Uusittu kaksoiskamerajärjestelmä. Ottaa kuvasi laajasta ultralaajaan. Uudelleen suunniteltu käyttäjäliittymä käyttää uutta Ultra Wide -kameraa jolla näet mitä ruudun ulkopuolella tapahtuu - ja antaa sinun vangita tilanteen. Kuvaa ja editoi videoita yhtä helposti kuin kuvia. Maailman suosituin kamera, nyt uudella perspektiivillä.

Huomaa: Joka 100 osallistuja saa Apple iPhone 11

Nähty myös...


Tilaa tästä

Kohokohdat:

Applen suunnittelema

Automaattisesti päällä, automaattisesti yhdistetty

Uusi Ultra Wide kamera

Esittelyssä yötila

Täydellinen muotokuva

Smart HDR

Tilaa tästä

Koe hauskoja pelikokemuksia

Esittelemme Lotto24.fi:n, ykkösvalintasi casual gaming -maailmassa. Uppoudu jännittävien pelien maailmaan, koe hauskoja ja värikkäitä tapahtumia ja voita hienoja palkintoja. Kaikki voitot lähetetään päivittäin suoraan osoitteeseesi.

Löydä rikkauksia

Lotto24.fi:n PLUSjäsenenä saat välittömästi voittoja, mahtavia palkintoja ja paljon muuta. Jäsenyys jatkuu automaattisesti täyteen hintaan (49,95 EUR/28 päivää) ellei sitä ole irtisanottu ennen jakson päättymistä. Jäsenyys on helppo irtisanoa omassa profiilissa. *Huomaa: Joka 100 osallistuja saa: Apple iPhone 11.

Aloita seikkailusi tänään

Lotto24.fi:n jäsenenä voit aloittaa pelaamisen välittömästi rekisteröitymisen jälkeen. Kaikki tutustumistarjoukseemme osallistuvat saavat Lotto24.fi:n PLUSjäsenyyden vaihtelevan pituisen jakson ajaksi. PLUSjäsenyytesi on aktiivinen heti kun maksusi on vahvistettu.