Cyber tarjoukset

Maailmanlaajuinen toimitus

Osastot

Päivän tarjous

Rajoitettu tarjous

Arviot

Tietokoneet & tabletit

Erikoistarjous
Tilaa minuutissa ja saat uuden iPadisi 2-3 päivässä.

iPad 10,2" 2019

tarjoaa Apple

30+ asiakasarviota


OVH:

€429.00

Hinta:

€1 & ILMAINEN toimitus

Sinä säästät:

€428.00

varastossa.

Minne toimitamme uuden iPadisi?

Täytä tietosi:

Täytä tietosi:

Opi hauskalla tavalla.

Anna uteliaisuutesi laukata villisti iPadin kanssa. App Store on paras paikka löytää sovelluksia, joilla voit treenata geometriaa, oppia uuden kielen ja harjoitella oman musiikkisi säveltämistä. Voit jopa käyttää keinotodellisuutta oppiaksesi jotain uutta ja mielenkiintoista, kuten avaruuslentojen katselu omassa olohuoneessasi tai se kun lempikirjasi hahmot kirjaimellisesti hyppäävät ulos kirjan sivuilta. Huomaa: Joka 100 osallistuja saa Apple iPad 10,2"

Koe hauskoja pelikokemuksia

Esittelemme Lotto24.fi:n, ykkösvalintasi casual gaming -maailmassa. Uppoudu jännittävien pelien maailmaan, koe hauskoja ja värikkäitä tapahtumia ja voita hienoja palkintoja. Kaikki voitot lähetetään päivittäin suoraan osoitteeseesi.

Löydä rikkauksia

Lotto24.fi:n VIPjäsenenä saat välittömästi voittoja, mahtavia palkintoja ja paljon muuta. Jäsenyys jatkuu automaattisesti täyteen hintaan (49,95 EUR/28 päivää) ellei sitä ole irtisanottu ennen jakson päättymistä. Jäsenyys on helppo irtisanoa omassa profiilissa. *Huomaa: Joka 100 osallistuja saa: Apple iPad 10,2".

Aloita seikkailusi tänään

Lotto24.fi:n jäsenenä voit aloittaa pelaamisen välittömästi rekisteröitymisen jälkeen. Kaikki tutustumistarjoukseemme osallistuvat saavat Lotto24.fi:n VIPjäsenyyden vaihtelevan pituisen jakson ajaksi. VIPjäsenyytesi on aktiivinen heti kun maksusi on vahvistettu.